Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32001
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorГейко, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-05-12T07:05:52Z-
dc.date.available2023-05-12T07:05:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЗапаренко Г. В., Гейко Т. С. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32001-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полбиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_72.pdf138.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.