Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом
Терешкін, О. Г.
;
Дмитревський, Д. В.
2010
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Балим, В. Ю.
;
Буток, О. С.
Discover
Author
1
Балим, В. Ю.
1
Буток, О. С.
1
Дмитревський, Д. В.
1
Одарченко, А. М.
1
Одарченко, Д. М.
1
Терешкін, О. Г.
Subject
1
дріжджове тісто
1
низькі температури
1
очищення паровим способом
1
пара високого тиску
1
рослинні добавки
Date issued
2
2010
Has File(s)
2
true