Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання
Карбівнича, Т. В.
;
Коваленко, В. О.
2010
Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання
Баля, Л. В.
Discover
Author
1
Баля, Л. В.
1
Карбівнича, Т. В.
1
Коваленко, В. О.
Subject
1
заморожування
1
консерви із квасолі
1
напівфабрикат «Борщова заправка»
1
якість
Date issued
2
2010
Has File(s)
2
true