Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31995
Назва: Технологія пісочного печива оздоровчого призначення
Автори: Гладкова, Н. О.
Науковий керівник : Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гладкова Н. О. Технологія пісочного печива оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Кравченко О. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31995
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_66.pdf138.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.