Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31992
Title: Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок
Authors: Букреєва, Ю. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Букреєва Ю. В. Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 63.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31992
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_63.pdf166.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.