Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31992
Название: Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок
Авторы: Букреєва, Ю. В.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Букреєва Ю. В. Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 63.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31992
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_63.pdf166.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.