Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31911
Title: | Сучасні компоненти для супів швидкого приготування |
Authors: | Сергієнко, А. О. Довга, О. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пересічний, М. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сергієнко А. О., Довга О. О. Сучасні компоненти для супів швидкого приготування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пересічний М. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 46. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31911 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_46.pdf | 137.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.