Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31903
Title: | Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлів |
Authors: | Погребовська, Т. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Юдіна, Т. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Погребовська Т. В. Обґрунтування вибору білково-вуглеводної молочної сировини для молочних коктейлів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Юдіна Т. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 40. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31903 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_40.pdf | 137.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.