Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31902
Title: Технологічні аспекти виготовлення нового напівфабрикату з картоплі
Authors: Писарєв, М. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Бандуренко, Г. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Писарєв М. Г. Технологічні аспекти виготовлення нового напівфабрикату з картоплі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Бандуренко Г. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 39.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31902
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_39.pdf137.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.