Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31902
Назва: Технологічні аспекти виготовлення нового напівфабрикату з картоплі
Автори: Писарєв, М. Г.
Науковий керівник : Бандуренко, Г. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Писарєв М. Г. Технологічні аспекти виготовлення нового напівфабрикату з картоплі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Бандуренко Г. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31902
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_39.pdf137.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.