Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31889
Название: Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи
Авторы: Науменко, О. Ю.
Тютюкова, Д. О.
Научный руководитель: Гринченко, Н. Г.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Науменко О. Ю., Тютюкова Д. О. Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Гринченко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 33.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31889
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_33.pdf137.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.