Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31886
Название: Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництво
Авторы: Михайлюта, Л. В.
Научный руководитель: Нечепуренко, К. Б.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлюта Л. В. Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництво. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Нечепуренко К. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 30.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31886
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_30.pdf137.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.