Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31886
Title: Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництво
Authors: Михайлюта, Л. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Нечепуренко, К. Б.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлюта Л. В. Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництво. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Нечепуренко К. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 30.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31886
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_30.pdf137.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.