Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31878
Назва: Збагачення житньо-пшеничного хліба клітковиною
Автори: Карпенко, Т. С.
Назар, М. І.
Науковий керівник : Сильчук, Т. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Карпенко Т. С., Назар М. І. Збагачення житньо-пшеничного хліба клітковиною. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Сильчук Т. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 22.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31878
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_22.pdf137.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.