Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31876
Назва: Удосконалення технології кремів на основі функціональних сумішей індустріального виробництва «Sfinc Industry»
Автори: Іллічова, Г. С.
Науковий керівник : Колеснікова, М. Б.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Іллічова Г. С. Удосконалення технології кремів на основі функціональних сумішей індустріального виробництва «Sfinc Industry». Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Колеснікова М. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31876
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_20.pdf137.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.