Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31876
Title: Удосконалення технології кремів на основі функціональних сумішей індустріального виробництва «Sfinc Industry»
Authors: Іллічова, Г. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іллічова Г. С. Удосконалення технології кремів на основі функціональних сумішей індустріального виробництва «Sfinc Industry». Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Колеснікова М. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31876
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_20.pdf137.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.