Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.advisorНеклеса, О. П.-
dc.contributor.authorГороднича, А. В.-
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-05-11T05:37:13Z-
dc.date.available2023-05-11T05:37:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГороднича А. В., Коротаєва Є. О. Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров Є. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31867-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_11.pdf137.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.