Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31863
Название: Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста
Авторы: Висторбець, І. О.
Діхтярь, А. М.
Научный руководитель: Федак, Н. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Висторбець І. О., Діхтярь А. М. Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 7.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31863
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_7.pdf137.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.