Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31719
Title: Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами
Authors: Дюкарева, Г. І.
Гасанова, А. Е.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 184-185
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31719
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-184-185.pdf185.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.