Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31719
Title: | Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Гасанова, А. Е. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 184-185 |
Series/Report no.: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31719 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-184-185.pdf | 185.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.