Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31715
Название: | Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні |
Авторы: | Дубініна, А. А. Попова, Т. М. Ленерт, С. О. |
Дата публикации: | 22-мая-2014 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 180-181 |
Серия/номер: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31715 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-180-181.pdf | 201.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.