Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31715
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.date.accessioned2023-05-09T11:24:51Z-
dc.date.available2023-05-09T11:24:51Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 180-181uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31715-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleВміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-180-181.pdf201.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.