Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31712
Title: М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом
Authors: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Полупан, В. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 178-179
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31712
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-178-179.pdf183.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.