Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.date.accessioned2023-05-09T11:22:42Z-
dc.date.available2023-05-09T11:22:42Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 178-179uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31712-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleМ'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-178-179.pdf183.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.