Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31555
Назва: | Діджиталізація ресторанного бізнесу |
Автори: | Шило, Д. С. |
Науковий керівник : | Заїка, С. О. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Полтава |
Бібліографічний опис: | Шило Д. С. Діджиталізація ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством: матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 30 – 31 березня 2023 р.; наук. кер. С. О. Заїка. Ч. 2. Полтава, 2023. С. 639-641 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31555 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zb_Ak_problem_2023_2-639-641.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.