Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31555
Назва: Діджиталізація ресторанного бізнесу
Автори: Шило, Д. С.
Науковий керівник : Заїка, С. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Полтава
Бібліографічний опис: Шило Д. С. Діджиталізація ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством: матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 30 – 31 березня 2023 р.; наук. кер. С. О. Заїка. Ч. 2. Полтава, 2023. С. 639-641
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31555
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_Ak_problem_2023_2-639-641.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.