Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Название: | Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products |
Другие названия: | Дослідження впливу композиції „Кріолакт” на харчову та біологічну цінність м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів |
Авторы: | Yakovleva, Iu. |
Дата публикации: | 19-мая-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Iu.V. Yakovleva Яковлева. Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120-121 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-120-121 (1).pdf | 365.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.