Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Название: Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products
Другие названия: Дослідження впливу композиції „Кріолакт” на харчову та біологічну цінність м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Авторы: Yakovleva, Iu.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Iu.V. Yakovleva Яковлева. Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120-121
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-120-121 (1).pdf365.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.