Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yakovleva, Iu. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-03T21:16:05Z | - |
dc.date.available | 2023-05-03T21:16:05Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Iu.V. Yakovleva Яковлева. Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120-121 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460 | - |
dc.language.iso | uk_eng | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження впливу композиції „Кріолакт” на харчову та біологічну цінність м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-120-121 (1).pdf | 365.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.