Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYakovleva, Iu.-
dc.date.accessioned2023-05-03T21:16:05Z-
dc.date.available2023-05-03T21:16:05Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationIu.V. Yakovleva Яковлева. Investigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished products. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120-121uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31460-
dc.language.isouk_enguk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleInvestigation of the influence of “Cryolakt” composition on nutritive and biological value of chopped frozen meat semi-finished productsuk_UA
dc.title.alternativeДослідження впливу композиції „Кріолакт” на харчову та біологічну цінність м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-120-121 (1).pdf365.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.