Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31356
Название: Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировини
Авторы: Соколова, Л. М.
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Дата публикации: апр-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Соколова Л.М., Максимова Н.П., Балабай К.С. Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 116
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31356
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-116.pdf199.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.