Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколова, Л. М.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorБалабай, К. С.-
dc.date.accessioned2023-05-02T21:30:28Z-
dc.date.available2023-05-02T21:30:28Z-
dc.date.issued2011-04-
dc.identifier.citationСоколова Л.М., Максимова Н.П., Балабай К.С. Нові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 116uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31356-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleНові кисломолочні продукти, збагачені фітодобавками з рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-116.pdf199.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.