Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219
Title: Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 138-140
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-138-140.pdf208.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.