Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219
Title: | Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Юр’єва, О. О. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 138-140 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-138-140.pdf | 208.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.