Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T09:27:01Z | - |
dc.date.available | 2023-05-01T09:27:01Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 138-140 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-138-140.pdf | 208.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.