Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.date.accessioned2023-05-01T09:27:01Z-
dc.date.available2023-05-01T09:27:01Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О. Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 138-140uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31219-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleВивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-138-140.pdf208.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.