Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31213
Назва: | Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Наконечна, Ю. Г. Хоменко, А. В. Кострова, К. В. |
Дата публікації: | 22-тра-2014 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В., Кострова К. В. Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 132-133 |
Серія/номер: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31213 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-132-133.pdf | 282.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.