Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 20.
Найденные коллекции:
Название коллекции
Випуск 1 (33)
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених системЛещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович
2021Robotization of the technological process in self-service salad barNeilenko, Sergii; Rusavska, Valentyna
2021Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Наконечна, Юлія Григорівна
2021Визначення оптимальних параметрів тиску та фракції сировини екстрагування субкритичною водою лушпиння цибуліСукманов, Валерій Олександрович; Супрун, Андрій Вікторович
2021The physiological function and application of cereal β-glucan in the fermented dairyQu, Xiaoqing; Nazarenko, Yulia; Li, Bo
2021Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materialsDeinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Zolotukhina, Inna; Perekrest, Volodymyr; Guzenko, Vasiliy
2021Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировиниЗапаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович
2021Удосконалення автоматизованої системи виробництва пет-тариСашньова, Мар’яна Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович
2021Напрями підвищення ефективності процесу сушіння в тунельних та комбінованих сушаркахПетрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Вішнєвський, Віталій Миколайович; Граков, Дмитро Павлович