Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31072
Название: Особливості функціонування підприємств хлібопекарської галузі в Україні
Авторы: Костанян, М. Г.
Научный руководитель: Ряснянська, А. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Костанян М. Г. Особливості функціонування підприємств хлібопекарської галузі в Україні. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Ряснянська А. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 187-188.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31072
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.