Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31072
Название: | Особливості функціонування підприємств хлібопекарської галузі в Україні |
Авторы: | Костанян, М. Г. |
Научный руководитель: | Ряснянська, А. М. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Костанян М. Г. Особливості функціонування підприємств хлібопекарської галузі в Україні. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Ряснянська А. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 187-188. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31072 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy Mizhnarod nauk-prakt konf studentiv, aspirantiv ta molodykh vchenykh ekspluatatsiina ta servisna inzheneriia_2020_82.pdf | 362.67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.