Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРяснянська, А. М.-
dc.contributor.authorКостанян, М. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-28T09:01:46Z-
dc.date.available2023-04-28T09:01:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКостанян М. Г. Особливості функціонування підприємств хлібопекарської галузі в Україні. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Ряснянська А. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 187-188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31072-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleОсобливості функціонування підприємств хлібопекарської галузі в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.