Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерлецька, О. М.-
dc.contributor.authorПавлюченко, О. С.-
dc.contributor.authorФурманова, Ю. П.-
dc.date.accessioned2023-04-27T12:49:11Z-
dc.date.available2023-04-27T12:49:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТерлецька О. М. , Павлюченко О. С. , Фурманова Ю. П. Технологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зерен. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 325-334uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31021-
dc.description.abstractУ статті досліджено хімічний склад та біологічну цінність зерна гречки. Обґрунтовано оптимальні параметри отримання «легких» гречаних зерен для виробництва грильяжу. Встановлено оптимальне співвідношення карамельного сиропу та «легких» гречаних зерен при виробництві грильяжуuk_UA
dc.description.abstractВ статье исследован химический состав и биологическая ценность зерна гречихи. Обоснованы оптимальные параметры получения «лёгких» гречневых зерен для производства грильяжа. Установлено оптимальное соотношение карамельного сиропа и «лёгких» гречневых зерен при производстве грильяжаuk_UA
dc.description.abstractThe article is concerned with the chemical composition and biological value of grain buckwheat. It is justified optimal parameters of obtaining the "lungs" of buckwheat grains. The optimal ratio of caramel syrup and "lungs" of grain in the manufacture of roasting is determineduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleТехнологія східних солодощів з використанням «легких» гречаних зеренuk_UA
dc.title.alternativeТехнология восточных сладостей с использованием «лёгких» гречневых зеренuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of oriental sweets with using of "light" buckwheat grainsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_50.pdf268.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.