Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтрілець, І. П.-
dc.contributor.authorКорецька, І. П.-
dc.date.accessioned2023-04-27T12:42:58Z-
dc.date.available2023-04-27T12:42:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСтрілець І. П. , Корецька І. П. Вплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 320-325uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31020-
dc.description.abstractВ статті показані результати досліджень по вивченню впливу модифікованих крохмалів на якісні показники клейковинного комплексу. Проаналізовано та зроблено висновки щодо природи даних змінuk_UA
dc.description.abstractВ статье показаны результаты исследований по изучению влияния модифицированных крахмалов на качественные показатели клейковинного комплекса. Проанализированы и сделаны объяснения причин этих измененийuk_UA
dc.description.abstractThe paper shows the results of studies on the effect of modified starches on quality indicators gluten complex. Analyzed and made explanation for these changesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleВплив модифікованих крохмалів на клейковинний комплекс тістаuk_UA
dc.title.alternativeВлияние модифицированых крахмалов на клейковинный комплекс тестаuk_UA
dc.title.alternativeEffect of modifying starches gluten complex testuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_49.pdf253.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.