Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017
Назва: Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві
Інші назви: Влияние технологических факторов и срока хранения на степень сохранения β-каротина в песочном печенье
Influence of technological factors and storage period for degree of containment β-carotene in shortbread
Автори: Задорожня, О. С.
Гавриш, А. В.
Доценко, В. Ф.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Задорожня О. С. , Гавриш А. В. , Доценко В. Ф. Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 297-301
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): У статті представлені дослідження впливу технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві з додаванням каротиновмісної сировини. В якості харчових добавок використовуємо пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»
В статье представлены исследования влияния технологических факторов и срока хранения на степень сохранности β-каротина в песочном печенье с добавлением каротиносодержащего сырья. В качестве пищевых добавок используем пюре сырой моркови, пюре вареной моркови и каротиносодержащий наполнитель «Морковный мед»
The paper presents the research and technological factors influence the shelf life of the degree of preservation of β-carotene in shortbread adding materials containing carotene. As a dietary supplement use puree raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene "Carrot honey"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_46.pdf228.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.