Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017
Назва: | Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві |
Інші назви: | Влияние технологических факторов и срока хранения на степень сохранения β-каротина в песочном печенье Influence of technological factors and storage period for degree of containment β-carotene in shortbread |
Автори: | Задорожня, О. С. Гавриш, А. В. Доценко, В. Ф. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Задорожня О. С. , Гавриш А. В. , Доценко В. Ф. Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 297-301 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлені дослідження впливу технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві з додаванням каротиновмісної сировини. В якості харчових добавок використовуємо пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед» В статье представлены исследования влияния технологических факторов и срока хранения на степень сохранности β-каротина в песочном печенье с добавлением каротиносодержащего сырья. В качестве пищевых добавок используем пюре сырой моркови, пюре вареной моркови и каротиносодержащий наполнитель «Морковный мед» The paper presents the research and technological factors influence the shelf life of the degree of preservation of β-carotene in shortbread adding materials containing carotene. As a dietary supplement use puree raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene "Carrot honey" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_46.pdf | 228.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.