Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Задорожня, О. С. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | - |
dc.contributor.author | Доценко, В. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T12:17:37Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T12:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Задорожня О. С. , Гавриш А. В. , Доценко В. Ф. Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 297-301 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017 | - |
dc.description.abstract | У статті представлені дослідження впливу технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві з додаванням каротиновмісної сировини. В якості харчових добавок використовуємо пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед» | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье представлены исследования влияния технологических факторов и срока хранения на степень сохранности β-каротина в песочном печенье с добавлением каротиносодержащего сырья. В качестве пищевых добавок используем пюре сырой моркови, пюре вареной моркови и каротиносодержащий наполнитель «Морковный мед» | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper presents the research and technological factors influence the shelf life of the degree of preservation of β-carotene in shortbread adding materials containing carotene. As a dietary supplement use puree raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene "Carrot honey" | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние технологических факторов и срока хранения на степень сохранения β-каротина в песочном печенье | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of technological factors and storage period for degree of containment β-carotene in shortbread | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_46.pdf | 228.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.