Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗадорожня, О. С.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorДоценко, В. Ф.-
dc.date.accessioned2023-04-27T12:17:37Z-
dc.date.available2023-04-27T12:17:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗадорожня О. С. , Гавриш А. В. , Доценко В. Ф. Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 297-301uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31017-
dc.description.abstractУ статті представлені дослідження впливу технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві з додаванням каротиновмісної сировини. В якості харчових добавок використовуємо пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед»uk_UA
dc.description.abstractВ статье представлены исследования влияния технологических факторов и срока хранения на степень сохранности β-каротина в песочном печенье с добавлением каротиносодержащего сырья. В качестве пищевых добавок используем пюре сырой моркови, пюре вареной моркови и каротиносодержащий наполнитель «Морковный мед»uk_UA
dc.description.abstractThe paper presents the research and technological factors influence the shelf life of the degree of preservation of β-carotene in shortbread adding materials containing carotene. As a dietary supplement use puree raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene "Carrot honey"uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleВплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіuk_UA
dc.title.alternativeВлияние технологических факторов и срока хранения на степень сохранения β-каротина в песочном печеньеuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of technological factors and storage period for degree of containment β-carotene in shortbreaduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_46.pdf228.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.