Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31016
Название: Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами
Другие названия: Экструзионная обработка ячменя с нетрадиционными компонентами
Barley extrusion with non-traditional raw components
Авторы: Шаповаленко, О. І.
Євтушенко, О. О.
Улянич, І. Ф.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаповаленко О. І. , Євтушенко О. О. , Улянич І. Ф. Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 292-296
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю
Исследования посвящены изучению возможности использования моркови и свеклы для получения кормовой продукции. Результаты проведенных исследований показали, что замена определенного количества ячменя на морковь и свеклу позволяет получить кормовую продукцию с низкой себестоимостью
Research focuses on the study of the possibility of using carrot and beet for the preparation of fodder products. The results of these studies showed that the replacement of a certain amount of barley in the carrot and beet can get fodder products low cost
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31016
Располагается в коллекциях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VISNUK_№152_2014_45.pdf207.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.