Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31016
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповаленко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Євтушенко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Улянич, І. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T12:06:51Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T12:06:51Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Шаповаленко О. І. , Євтушенко О. О. , Улянич І. Ф. Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 292-296 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31016 | - |
dc.description.abstract | Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследования посвящены изучению возможности использования моркови и свеклы для получения кормовой продукции. Результаты проведенных исследований показали, что замена определенного количества ячменя на морковь и свеклу позволяет получить кормовую продукцию с низкой себестоимостью | uk_UA |
dc.description.abstract | Research focuses on the study of the possibility of using carrot and beet for the preparation of fodder products. The results of these studies showed that the replacement of a certain amount of barley in the carrot and beet can get fodder products low cost | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами | uk_UA |
dc.title.alternative | Экструзионная обработка ячменя с нетрадиционными компонентами | uk_UA |
dc.title.alternative | Barley extrusion with non-traditional raw components | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_45.pdf | 207.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.