Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31015
Назва: Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані
Інші назви: Обоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии
Substantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freeze
Автори: Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Гурський, П. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Обозна М. В. , Перцевой Ф. В. , Бідюк Д. О. , Гурський П. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 286-291
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення
Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физикохимических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисления
Installed cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physico-chemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidation
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31015
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_44.pdf278.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.