Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31015
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2023-04-27T12:01:13Z-
dc.date.available2023-04-27T12:01:13Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. , Перцевой Ф. В. , Бідюк Д. О. , Гурський П. В. Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 286-291uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31015-
dc.description.abstractВстановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окисленняuk_UA
dc.description.abstractУстановлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физикохимических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние свободной влаги как фактора окисленияuk_UA
dc.description.abstractInstalled cheese shelf life of herbal supplements frozen as a result of changes in microbiological research and physico-chemical characteristics of the product. Given the prescription stuff, Influence of free water as a factor in the oxidationuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleОбгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіuk_UA
dc.title.alternativeОбоснование срока хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянииuk_UA
dc.title.alternativeSubstantiated timeframe storage cheese products with herbal supplements freezeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_44.pdf278.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.