Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014
Назва: Магнитная обработка воды в пищевой промышленности
Інші назви: Магнітна обробка води в харчової промисловості
Magnetic water treatment in food industry
Автори: Боровикова, Н. А.
Фефелов, А. А.
Попова, В. Н.
Григоренко, С. А.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Боровикова Н. А. , Фефелов А. А. , Попова В. Н. , Григоренко С. А. Магнитная обработка воды в пищевой промышленности. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 281-286
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): В статье предложено использование магнитных полей для улучшения технологических показателей воды в различных технологиях пищевой промышленности
У статті запропоновано використання магнітних полів для покращення технологічних показників води в різних технологіях харчової промисловості
The paper proposes the use of magnetic fields to improve the technological parameters of water in various food processing technologies
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_43.pdf366.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.