Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоровикова, Н. А.-
dc.contributor.authorФефелов, А. А.-
dc.contributor.authorПопова, В. Н.-
dc.contributor.authorГригоренко, С. А.-
dc.date.accessioned2023-04-27T11:53:46Z-
dc.date.available2023-04-27T11:53:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБоровикова Н. А. , Фефелов А. А. , Попова В. Н. , Григоренко С. А. Магнитная обработка воды в пищевой промышленности. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 281-286uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31014-
dc.description.abstractВ статье предложено использование магнитных полей для улучшения технологических показателей воды в различных технологиях пищевой промышленностиuk_UA
dc.description.abstractУ статті запропоновано використання магнітних полів для покращення технологічних показників води в різних технологіях харчової промисловостіuk_UA
dc.description.abstractThe paper proposes the use of magnetic fields to improve the technological parameters of water in various food processing technologiesuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleМагнитная обработка воды в пищевой промышленностиuk_UA
dc.title.alternativeМагнітна обробка води в харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeMagnetic water treatment in food industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_43.pdf366.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.