Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31013
Назва: Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини
Інші назви: Исследование влияния экструзии на некоторые функциональные и технологические свойства продуктов переработки зернового сырья
Research of extrusion influence on some functional and technical properties of grain processing products
Автори: Бідюк, Д. О.
Шакула, О. О.
Коваленко, А. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бідюк Д. О. , Шакула О. О. , Коваленко А. В. Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 274-280
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): У статті наведені дослідження щодо впливу екструзії на водо- та жироутримувальну здатність, а також деякі технологічні властивості порошкоподібних продуктів переробки вихідної та екструдованої зернової сировини. На підставі проведених досліджень запропоновано використання здрібненої екструдованої зернової сировини у складі вологих пастоподібних кормів для домашніх тварин
В статье приведены исследования относительно влияния экструзии на водо- и жироудерживающую способность, а также некоторые технологические показатели порошковидных продуктов переработки исходного и экструдированного зернового сырья. Основываясь на проведенных исследованиях, предложено использование измельченного экструдированного зернового сырья в составе влажных пастообразных кормов для домашних животных
Research of extrusion influence on water and fat-holding capacity and some technological criteria of powdered original and extruded grain processing products were considered in the article. Usage of milled extruded grain raw materials as part of wet pasteous feed for pets was proposed basing on conducted research
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31013
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_42.pdf238.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.