Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorШакула, О. О.-
dc.contributor.authorКоваленко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-27T11:43:03Z-
dc.date.available2023-04-27T11:43:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБідюк Д. О. , Шакула О. О. , Коваленко А. В. Дослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 274-280uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31013-
dc.description.abstractУ статті наведені дослідження щодо впливу екструзії на водо- та жироутримувальну здатність, а також деякі технологічні властивості порошкоподібних продуктів переробки вихідної та екструдованої зернової сировини. На підставі проведених досліджень запропоновано використання здрібненої екструдованої зернової сировини у складі вологих пастоподібних кормів для домашніх тваринuk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены исследования относительно влияния экструзии на водо- и жироудерживающую способность, а также некоторые технологические показатели порошковидных продуктов переработки исходного и экструдированного зернового сырья. Основываясь на проведенных исследованиях, предложено использование измельченного экструдированного зернового сырья в составе влажных пастообразных кормов для домашних животныхuk_UA
dc.description.abstractResearch of extrusion influence on water and fat-holding capacity and some technological criteria of powdered original and extruded grain processing products were considered in the article. Usage of milled extruded grain raw materials as part of wet pasteous feed for pets was proposed basing on conducted researchuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleДослідження впливу екструзії на деякі функціональні та технологічні властивості продуктів переробки зернової сировиниuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния экструзии на некоторые функциональные и технологические свойства продуктов переработки зернового сырьяuk_UA
dc.title.alternativeResearch of extrusion influence on some functional and technical properties of grain processing productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_42.pdf238.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.