Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31012
Назва: Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Інші назви: Исследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на структурно-механические показатели продукта творожного
Research of influence of emulsive type plant filler on structural and mechanical properties of caseous product
Автори: Бідюк, Д. О.
Гурський, П. В.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бідюк Д. О. , Гурський П. В. , Обозна М. В. , Перцевой Ф. В. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 267-273
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): У статті наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням
В статье приведены исследования относительно влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра подсолнечникового семени на структурно-механические показатели продукта творожного с его использованием
Research of influence of emulsive type plant filler on the basis of sunflower kernel on structural and mechanical properties of caseous product with it's implementation is considered in the article
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31012
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_41.pdf248.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.