Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31012
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T11:33:22Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T11:33:22Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Бідюк Д. О. , Гурський П. В. , Обозна М. В. , Перцевой Ф. В. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 267-273 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31012 | - |
dc.description.abstract | У статті наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використанням | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведены исследования относительно влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра подсолнечникового семени на структурно-механические показатели продукта творожного с его использованием | uk_UA |
dc.description.abstract | Research of influence of emulsive type plant filler on the basis of sunflower kernel on structural and mechanical properties of caseous product with it's implementation is considered in the article | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на структурно-механические показатели продукта творожного | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of influence of emulsive type plant filler on structural and mechanical properties of caseous product | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_41.pdf | 248.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.