Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Погожих, М. І.
;
Янчева, М. О.
;
Абсалямов, Ю. Г.
2010
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2010
Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Бородіна, Л. В.
Discover
Author
2
Касілова, Л. О.
2
Крутовий, Ж. А.
1
Абсалямов, Ю. Г.
1
Бородіна, Л. В.
1
Гринченко, О. О.
1
Крайнюк, Л. М.
1
Пивоваров, П. П.
1
Погожих, М. І.
1
Янчева, М. О.
Subject
1
композиції на основі крохмалю
1
м’ясні котлети
1
напівфабрикати
1
технологічна стабільность
1
харчова цінність
1
якість
1
якість продукції
Date issued
3
2010
Has File(s)
3
true