Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30836
Назва: | Математична модель динамічних режимів електротермічної установки для обробки зерноматеріалів імпульсними потоками інфрачервоного випромінювання |
Інші назви: | Математическая модель динамических режимов электротермические установки для обработки зерноматериалив импульсных потоками инфракрасного излучения Mathematical model of dynamic modes electro plants for zernomaterialiv pulse flow of infrared radiation |
Автори: | Котов, Б. І. Кіфяк, В. В. Калініченко, Р. А. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Котов Б. І. , Кіфяк В. В. , Калініченко Р. А. Математична модель динамічних режимів електротермічної установки для обробки зерноматеріалів імпульсними потоками інфрачервоного випромінювання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 181-191 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто нагрівання зерна інфрачервоним опромінюванням при імпульсно-періодичному підведенні енергії до випромінювача В статье рассмотрено нагрев зерна инфракрасным облучением при импульсно-периодическом подведении энергии к излучателю In the article, heating of corn is considered the infra-red irradiation at the impulsive-periodic tricking of energy into to the emitter |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30836 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_28.pdf | 393.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.